top of page
IMG_1312_edited.jpg
DSC_5593 copy.jpg
rigtig_frisør_.png

Salon og Målsætning

Hos Nefertete gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i smagsfyldte og hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum.

Du kan hos Frisør Nefertete altid forvente en professionel behandling fra veluddannede frisører, der alle har den 4-årige frisør uddannelse.

Du kan derfor forvente en professionel behandling fra start til slut, ligesom du kan forvente en service ud over det sædvanlige.

 

Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder får en behandling i høj kvalitet, derfor sættes der tid af efter hver enkelte kundes behov og ønsker.

 

Vores behandlinger holder som regel længere tid end behandlinger fra mange andre frisører, hvilket skyldes vores høje tekniske niveau, og vores gode tid til hver enkelt kunde.

Frisør Nefertete er regelmæssigt på kurser i såvel udland som indland, hvorfor vi konstant er opdateret i tidens trend inden for hårmoden. Derudover træner vi løbende de nye teknikker, hvorfor du som kunde er garanteret den højeste kvalitet.

Mangler du inspiration til din nye frisure, er du altid velkommen til at komme forbi salonen, og få en snak om dit hår, inden du bestiller tid.


Med venlig hilsen


Anette Tingsvad
Frisør Nefertete

bottom of page