top of page

Info om Frisør Nefertete

Frisør Nefertete er en moderne og eksklusive frisørsalon

Frisør Nefertete er en moderne og eksklusive frisørsalon beliggende i Svendborgs ”Latiner kvarter”.
Salonen er indrettet med henblik på, at både kunder og personale skal have de absolut bedste faciliteter.

 


Her er nogle gode grunde til at vælge Frisør Nefertete:

  • Erfaring: Frisør Nefertete har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi har opbygget en solid viden og ekspertise inden for hårpleje og styling.

  • Personligt tilpasset service: Vi tilbyder personligt tilpasset service til hver kunde, og vores erfarne frisører vil hjælpe dig med at finde den bedste frisure, der passer til dit ansigt, din stil og dine behov.

  • Kvalitet: Vi bruger kun de bedste produkter og teknikker, der er tilgængelige på markedet, for at sikre den højeste kvalitet af hårpleje og styling.

  • Trendy frisurer: Frisør Nefertete er altid opdateret med de seneste hårmode- og stylingtrends, så du kan få den nyeste og mest moderne frisure.

  • Rådgivning: Vores erfarne frisører vil give dig råd om den bedste måde at tage vare på dit hår på, så du kan opretholde en sund hårstruktur og glans.

  • Atmosfære: Frisør Nefertete tilbyder en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde din frisøroplevelse.

  • Tilgængelighed: Vi har meget fleksible åbningstider, så du kan få en aftale, der passer bedst til din tidsplan.

  • Priser: Priserne er konkurrencedygtige og afspejler behandlingerne, så du kan få en professionel hårbehandling til en rimelig pris.

Alt i alt, hvis du søger efter en erfaren frisør med personligt tilpasset service, der tilbyder den højeste kvalitet af hårpleje og styling, så er Frisør Nefertete et godt valg for dig.

Ejeren
Frisør Nefertete, der ejes af Anette Tingsvad, åbnede dørene i 2000, efter Anette Tingsvad sammen med familien var flyttet fra Sjælland til Fyn. Anette Tingsvad er udlært hos Frisør Mainz i Kgs. Lyngby 1988, og har fra 1992 til 1998 været selvstændig i Allerød, men valgte at sælge salonen, da hun skulle være mor. Salonen eksisterer stadig under navnet Salon Nefertete på gl. Lyngevej i Allerød.

Produkterne

I Frisør Nefertete har vi et stort udvalg af de bedste produkter af høj kvalitet. Alle vores produkter er kun produkter, som vi kender godt, og derfor kan stå inde for.

 

Det er vores målsætning, at alle vores produkter, skal være de bedste på markedet, og så sunde som muligt, for at tilgodese både kunder og personale. Vi benytter derfor bl.a. produkter fra I.C.O.N., Davines og MP comPLEX.

Hos Frisør Nefertete har vi også hele den fantastiske hudplejeserie fra luksus brandet Début Copenhagen, der tilbyder danske hudplejeprodukter med fokus på kvalitet, ærlighed og gennemsigtighed. Deres sortiment omfatter hudpleje til ansigt og krop, som cremer, serum, rensere og masker.

Frisør Nefertete Svendborg - Billede af klippepladser
Frisør Nefertete Svendborg - Billede af klippepladser
Frisør Nefertete Svendborg - Billede af vaskepladser med massagestole
Frisør Nefertete Svendborg - Ventepladser

Salon og Målsætning

Vores slogan er: "Forvent lidt mere!" - Heri forpligtiger vi os til, at altid være på forkant - og altid opdateret med sidste nye mode, trends såvel Nationalt som Internationalt.

Hos Nefertete gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i smagsfyldte og hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum.

Du kan hos Frisør Nefertete altid forvente en professionel behandling fra veluddannede frisører, der alle har den 4-årige frisør uddannelse.

Du kan derfor forvente en professionel behandling fra start til slut, ligesom du kan forvente en service ud over det sædvanlige.

 

Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder får en behandling i høj kvalitet, derfor sættes der tid af efter hver enkelte kundes behov og ønsker.

 

Vores behandlinger holder som regel længere tid end behandlinger fra mange andre frisører, hvilket skyldes vores høje tekniske niveau, og vores gode tid til hver enkelt kunde.

Frisør Nefertete er regelmæssigt på kurser i såvel udland som indland, hvorfor vi konstant er opdateret i tidens trend inden for hårmoden. Derudover træner vi løbende de nye teknikker, hvorfor du som kunde er garanteret den højeste kvalitet.

Mangler du inspiration til din nye frisure, er du altid velkommen til at komme forbi salonen, og få en snak om dit hår, inden du bestiller tid.


Med venlig hilsen


Anette Tingsvad
Frisør Nefertete

Team Nefertete

Adresse & Åbningstider

Adresse

Frisør Nefertete
Møllergade 33
DK-5700 Svendborg
CVR 25687833

Kontakt

Telefon:

Email:

  • Facebook
  • Instagram

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 14:00 (Lige uger)

Frisør Nefertete Svendborg - Billede af klippepladser
I.C.O.N - Logo - Frisør Nefertete
GHD - Logo - Frisør Nefertete
Debut Copenhagen - Logo - Frisør Nefertete
Davines - Logo - Frisør Nefertete
Wet Brush - Logo - Frisør Nefertete
bottom of page